Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie Metin2 News

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, jestem za usunieciem tej 'grupy' a raczej bym powiedzial 'żalosnej grupy' dlaczego?

- wiekszosc info co dodali skopiowali z for serverów metina i mowia ze sie strasznie przy tym namęczyli.

- usuwaja tematy, gdzie jest hejt.

- uważają sie za nie wiadomo, kogo,  a tak naprawde nic nie robia.

- degraduja ludzi z grupy, za kilka durnych postów.

- i wiele wiecej

chyba, że ogarnienie 'normalnych' ludzi i bedzie widac wklad od 'nich' a nie kopiuj- wklej.

pozdrawiam

PS: Zaraz sie pewnie zleca wielcy 'redaktorzy' xD

43976131910427822020.png

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja dalej czekam na temat o imetinie, bo ktoś go schował przed hejtami i tyle.

usunięcie w sumie nie wiem, ale jeśli ktoś usuwa/ukrywa temat w którym jest hejt po całej linii to jednak nie jest fajne

Opublikowano

Grupa nie mogła powstać od tak. Musiał być pomysł, który wraz z dniem był coraz bardziej rozbudowywany. Oznacza to, że jakiś cel mają postawiony i nie skreślałbym ich w pierwszy miesiącu działalności.
Za to proponuję Tobie, Mr4śny, zainteresowanie się grupą i napisaniem błędów, oczywiście nie w formie hejtów, ale konstruktywnej krytyki. Dzięki temu rozwiną się i być może coś osiągną, to już zależy od nich.

Jestem na nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Grupa nie mogła powstać od tak. Musiał być pomysł, który wraz z dniem był coraz bardziej rozbudowywany. Oznacza to, że jakiś cel mają postawiony i nie skreślałbym ich w pierwszy miesiącu działalności.

Za to proponuję Tobie, Mr4śny, zainteresowanie się grupą i napisaniem błędów, oczywiście nie w formie hejtów, ale konstruktywnej krytyki. Dzięki temu rozwiną się i być może coś osiągną, to już zależy od nich.

Jestem na nie.

przeciez napisalem ich bledy, i to nie jest hejt tylko prawda.  :huh:

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jestem na nie.

"- degraduja ludzi z grupy, za kilka durnych postów." Ponieważ takie osoby mają dawać przykład użytkownikom.

"- uważają sie za nie wiadomo, kogo,  a tak naprawde nic nie robia." Serio? Nie znalazłem posta, w który mieliby się chwalić ;-).

Opublikowano

Po pierwsze, przecinka nie stawia się przed "i".

Po drugie, "Czesc, jestem za usunieciem tej 'grupy' a raczej bym powiedzial 'żalosnej grupy' " - ja napiszę, że jesteś durnym gimbusem z bólem dupy i to nie będzie hejt, tylko prawda.

Jestem na nie.

W “funkcjonowaniu“ tej grupy można dostrzec więcej negatywów, niż pozytywnych efektów pracy.

Jestwm na tak.

Wątpię, że grupa powstała bez skonsultowania tego z administracją/moderacją. Powinniście przewidzieć fakt, że nie będzie zbyt pięknie, jeżeli będziecie przyjmować byle kogo. Sam pomysł jest dobry, wystarczy nieco team ogarnąć.

Opublikowano

Jestem na nie.

"- degraduja ludzi z grupy, za kilka durnych postów." Ponieważ takie osoby mają dawać przykład użytkownikom.

"- uważają sie za nie wiadomo, kogo,  a tak naprawde nic nie robia." Serio? Nie znalazłem posta, w który mieliby się chwalić ;-).

Wypowiedz sie tez do innych powodow, a nie tylko do tych co znasz argumenty. :-)

Po pierwsze, przecinka nie stawia się przed "i".

Po drugie, "Czesc, jestem za usunieciem tej 'grupy' a raczej bym powiedzial 'żalosnej grupy' " - ja napiszę, że jesteś durnym gimbusem z bólem dupy i to nie będzie hejt, tylko prawda.

nie masz sie czego doczepić to czepiasz sie mojej interpunkcji ? ciekawe czy ty nigdy nie popelnileś, żadnego bledu. Wielki polonisto ;)

43976131910427822020.png

Admin Cienia
Opublikowano

W “funkcjonowaniu“ tej grupy można dostrzec więcej negatywów, niż pozytywnych efektów pracy. Natomiast zachowanie niektórych jej członków pozostawia wiele do życzenia.

Jestem na tak.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ledwo co powstał ten projekt i już chcesz  go zamykać? Dajmy chłopakom szanse :) Czas pokaże. Co do samej sugesti:

NIE

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie chce jakoś się wychwalać, czy coś... ale odkąd odszedłem, a raczej BEZPODSTAWNIE wyjebali mnie z tej grupy za to, że napisałem ze liderzy gówno robia (czyt. Phoenix i zagrajmarek, który byl na urlopie to mniejsza)   to grupa sie stoczyła na samo dno. Phoenix woli wykonywać napisy dla grupy MGT, niż dla teamu, ba... robi wiecej tam, niz dla swojej grupy, wiec ja sie pytam - jakim k***a prawem on dostał taką range? Wiekszość newsów wychodziła nie dzięki liderom - a dzięki mnie, w dodatku biorą takiego Rocketsa do teamu bo ma kida, a nawet pisać poprawnie nie potrafi, ta grupa może być dobra - jeżeli ktoś ją godnie poprowadzi.

Raz zostałem wywalony za nic - to Makin mi musiał range zwrócić bo phoenix miał swoje foszki, drugim razem mnie wywali też za nic (niby za pare hejtów z prezkach czy wulgaryzmach) to juz sobie odpuściłem.

Ta grupa bez dobrego lidera nie ma sensu.

@G00D

Usuniete, bo usunałem zawartość za to, że mnie za nic wyjebali. Tak samo nie pozwolilem na publikacji moich newsów które były robione JESZCZE przeze mnie, a leza dalej w dziale.

Opublikowano

Chodzi o konkretne błędy dotyczące danych artykułów.

Czyli chciałeś im pomóc wytykając 'błędy' publicznie w sugestiach dotyczących forum?

To jest hejt.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...